dimarts, 25 d’agost del 2009

classicomaniàtics (i II)

i diumenge, en una acumulació de diades certament atípica per la colla nostra, fem igualada...

a igualada, la idea inicial passa per revalidar el triplet de vuit que hi vam fer l'últim (i únic) cop que vam ser presents a la plaça de l'ajuntament... però la distància fins l'anoia ser excessiva per afrontar un folre... malgrat ser més que a gràcia (i que a la majoria d'actuacions fora dels últims anys) i poder afrontar de nou una actuació amb serietat i suficiència en les pinyes dels 8 bàsics, ens falten 20 tios útils sota per aixecar el 2d8f... llàstima...

com dissabte, tornem a obrir plaça amb el 3d8, i de la mateixa manera ho fem amb un altre canvi a quints... l'evolució del castell torna a ser la de les grans ocasions... per aquelles coses de la frikiestadística recordar que és el 60è descarregat consecutivament (amb allò del 100% d'efectivitat)...

de segona anem a pel 4d8, amb debut en castells d'aquesta gamma d'un nou quart... el quatre no té cap història, és el tercer de la setmana i es nota...

i pel final queda el 2d7, que definiria com a paxorril... sense més adjectius, el millor de la temporada... ha sortit a plaça tard, però ha sortit espectacular... tot veient-lo un sent la lleu decepció de l'oportunitat no-aprofitada per dur-hi el d'un pis més...

així les coses, tornem a firmar clàssica, 4t cop de la temporada (registre important), amb més volum de canvis (dels voluntàris), amb un parell de pilarets finals i sense massa complicacions... podem estar ben satisfets del cap de setmana (intens, quasi esgotador)... la colla ha fet un esforç i entenc que la imatge projectada en dues diades llunyanes i consecutives post-sant magí ha estat correctíssima...


ara tocarà una mica de recuperació, acaba l'agost (un molt bon agost) i hem de començar a mirar amb ambició els reptes propers...

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Regust agredolç, tot i el bon comportament de la colla el cap de setmana. Amb una mica més de picardia, es podria haver vist un dos folrat el cap de setmana.

Anònim ha dit...

picardía?

altres vegades estic d'acord però avui no

de tota menera, pel que ens ve ara, espero que tota la picardía estigui intacta... jejeje

joan

Anònim ha dit...

Crec que es va prendre la decisió correcta, encara que és normal que algú estigui decepcionat.
Per si serveix de consol (a mí si) he consultat en cert lloc web les nostres estadístiques de 4/8 a data 24 d'agost en totes les temporades i aquests són els anys que n'hem fet més:

1 de gener- 24 d'agost

1- 6 desc (2009)!!!!!!!!!!
2- 4 desc / 2 car (1998)
3- 4 desc (2008)
4- 3+1 (1997 i 2002)
5- 3 (1996, 1999, 2001, 2005)

Tota la temporada

1- 8+1 (1997, 2002, 2007)
2- 8 (2005)
3- 6+2 (1998)
4- 7 (1996)
5- 6+1 (1999, 2001)

Pedro

Anònim ha dit...

Mireu nois, sinò vàrem fer el dos folrat, fou per culpa dels quinze tios que faltaven i ja està, més clar i català no es pot dir.

A veure si en som conscients tots plegats, ens deixem de bretolades i agafem el toro per les banyes.

UN MATALASSER

Anònim ha dit...

em refereixo a picardia per anar a minyons i proposar canviar el seu 3 pel nostre 2.

De totes maneres, no vull restar importancia a les dues actuacions. A principi de temporasa ja haguessim signat fer aquestes dues actuacions el cap de setmana després de sant magí.

Gràcies Pedro per les estadístiques. Sense dubtes, el 4 s'està convertint en el nou objectiu a batre..

ELOI ha dit...

Doncs amb lo de la picardia estic bastant d'acord. Pero potser és fer ballar coloms. Tenien clar els Minyons lo del 3d9f? No se.

Jo vist els que erem, vaig trobar que es va decidir correctament. Sobre el fet de que no erem els suficients, jo crec que no és un tema estrictament casteller, sino que en l'apartat associatiu encara falta algo. Hem d'incidir més en aquest tema per enganxar a la gent. Sense donar les culpes a ningú ja que és un mal endèmic que ve de lluny.

Aprofitem els èxits veniders

Anònim ha dit...

No sé si ho tenien clar, però es podria haver intentat. Crec que era una bona oportunitat de treure fora de Tarragona (i el futur "camp") un castell folrat. Hagués proporcionat confiança, promoció exterior i imatge externa. Espero que l'any vinent es tornin a repetir alguna de les dues actuacions. És bona idea la d'actuar després de Sant Magí.

En referència a les manques que patim en l'apartat associatiu, tal i com diu l'Eloi, crec que ha d'ésser una feina gradual, constant i planificada. Avui en dia no tenim eïnes suficients per absorvir una quantitat important de nous membres. Sense dubtes, ha d'ésser un dels apartats a millorar de cara al futur a curt termini.

Anònim ha dit...

Fer pinya a Minyons? Va home!
Prefereixo fer un bon 2d7 ben ratllat, que un 2d8f amb por i que la pinya tingui color lila. Color lila he dit?, quina foto mes "xula" haguès quedat!

Un altre matalasser.

Anònim ha dit...

No crec que els colors, les pors, les antipaties ni les fotografies siguin arguments raonables per deixar de fer un castell..

De totes maneres, ara ja no hi ha tornada. Es van fer dues clàssiques. Vam complir amb les previsions i vam donar una imatge correcte. No pas excel.lent, però si acceptable.

Ara toca continuar construint, elaborant i treballant. Crec que s'ha de vendre el somni del 4 folrat per Santa Tecla..

Unknown ha dit...

que no tenim prou recursos per assumir una gran entrada de gent nova?, que millor no fer un dos folrat si la pinya és lila?, que s'ha de "vedre el somni" del quatre folrat?, que només faltàven els quinze pàius de l'Eloi?...i tot ho diu un anònim...jajajajajajaaaaaa
anònim qui ets??? quin tuf jajjajajajja

Leyre

Anònim ha dit...

sabia que el control del govern socialista sobre la ciutadania anava molt lluny..però el que no coneixia és que s'havia d'anar DNI en mà per opinar als blocs..quin tuf..:)

Unknown ha dit...

el control del govern socialista arrivarà llunyíssim, però essencialment l'únic que t'he preguntat és com et dius, no se si m'entens...:)

Anònim ha dit...

Si em mantinc en l'anonimat és perquè em plau fer-ho en honor a l'exercici de la llibertat -primera- i per sobreposar les idees a nominalismes i personalismes. No tot ha d'anar etiquetat.

I no ens enfadem, que som tots de la mateixa familia. Bona nit

Anònim ha dit...

Ets un pringat si opines d'aquesta manera i no donés la cara. I recorda una mica d'on venim i qui som , i no et semblarà tan "acceptable" fer dues clàssiques seguides fora de casa, et semblarà de puta mare.

Ruben g

Anònim ha dit...

Per cert Gran Anònim, em pots dir quans liles , és van ficar al tres de vuit? Creus que realment hi podiem comptar?

Anònim ha dit...

Se perfectament qui sóc, on sóc i on vull anar, que és el més important. No cal faltar el respecte, Ruben.

El tema canvi dos per tres està tancat. Només crec que podríem haver sigut una mica més putes i descarats. Si no amb Minyons, amb Vila de Gràcia. (amb Xicots no haguessim tret gaire profit, jaja)

Amb tot, no vull restar importancia a les dues clàssiques. Ja he comentat que em semblen importants "ad intra" per a la colla. Però de cara a la imatge exterior crec que hauríem de fer més esforços.

oriol ha dit...

company, si no es va fer el 2 es pq faltaven 10-15 tios/es importants, grossos, de tamany, d'aquells als que se'ls aixafa a les rengles o que aixafen dalt, que podiem reomplir amb gent de minyons? obviament, pero estem parlant de laterals, ultims cordons, tancant rengles etc.
t'animo a donar la cara amic
salut

Anònim ha dit...

des de l'anonimat i amb respecte es poden fer grans aportacions

fa ús de la seva llibertat, i ho fa amb respecte, respectem-ho no?

algú s'anima a anar a veure algun assaig de les colles de Sant Fèlix avui?

joan

Anònim ha dit...

Després d'aquest fi de setmana la nostra imatge cap a l'exterior ha passat de sota zero a bé, els notables ja arribaran.

Ara que venen actuacions a casa, hem d'aprofitar per aconseguir algunes (o totes) les fites següents que suposo que motivaran als Xiquets més castellers (no necessàriament en aquest ordre):


-descarregar més d'una vegada el 3/9f en una temporada
-descarregar més 2/8f que l'any passat
-arribar als nou 4/8 descarregats en una temporada (en portem 6)
-fer la millor actuació de la nostra història
-fer el quatre de nou
-descarregar el 5/8 i el pilar de 6
-descarregar un pilar de 4 d'adults a la piscina, encara que sigui amb guillotines a segons

Pedro

Arnau ha dit...

Penso que l'últim punt del Pedro, es el més interessant que s'ha dit en molt de temps, dono suport a la moció!!


A part dels 15 tios que ens faltaven, trobo que també hauriem de mirar als pissos superiors del castell, dels 4 nens que hi pujen habitualment, 3 son nous, i l'altre a aquestes altures l'any passat havia fet poc més que un 3d7. Hem d'anar pas a pas, i penso que ho estem aconseguint. Les presses amb la canalla, no són bones, penso!!

Com s'ha dit abans, l'objectiu, ara, és buscar alguna cosa més per la diada del dia 20, i per Santa tecla, però només depen de nosaltres, dels que siguem aquestes setmanes que ens queden a l'assaig, i de les ganes que hi posem, amb el sacrifici de tots, hi arribarem, n'estic segur, perque ja ho em demostrat!!!

Ànims!!

Anònim ha dit...

2 crios arnau 2, i no un 3de7 sino un 5de7.

jo tambe estic d'acord de no haver fet al 2 forrat i tambe que s'ha de cuidar a la canalla(aixo per damunt de tot,pero amb tots als aspectes)

estic segur que l'any pasat amb la mateixa situacio de igualada molta de la gent que escriu per aqui pensaria molt diferent,com va pasar a m cristina i torredembarra l,any pasat(amb un 2 millor que enguany).penso

tete