dilluns, 6 d’octubre del 2008

trasnochada reflexión...

no entraré en masses jardins ara mateix, però sí necessito deixar anar algunes línies... lo altre ja ho farem demà (o passat, o l'altre)...

el concurs d'avui ha estat breu per nosaltres... a les 10 i quart la cosa pràcticament finiquitada... i parlo de concursar, com a lluita èpica contra un mateix i els altres... així ho penso... al meu entendre, comptant amb tots els condicionants que remolcàvem, el 2d8f de sortida hauria d'haver anat com el de les grans ocasions per espitjar-nos endavant amb fermesa... és obvi que no ha estat així... i ens ha condicionat...

després, l'ordre dels factors no altera el producte... dubtes, disjuntives, poca convicció... el 3d9f és un superobjectiu al qual només s'hi pot plantar seriosa batalla si assolim (tots) una dinàmica clarament positiva, a nivell tècnic, físic, i sobretot amb un 120% de motivació i voluntat col·lectives... aquest diumenge o al llarg de la setmana a l'assaig, no ha acabat de sorgir l'espurna adequada... forçar la màquina per buscar una frontera tan important probablement no hagués estat la millor de les opcions... ep! no es podrà dir que no ho haguem volgut intentar!

us confesso que prendre decisions ha estat més complex de l'habitual, i que el tràngol d'enfrontar-nos amb una nova caiguda (quarta en un mes) té cert punt d'injustícia... m'agradaria afegir - com a desgreuge pels petits- que allà dalt hi ha hagut llàgrimes de ràbia quan s'ha confirmat que el que baixàvem a fer en tercera ronda tenia 8 pisos...

empassar saliva, buscant un pensament reparador... un dia convuls...


i un dels pocs somriures sincers que se m'han escapat avui... el meu petit detall bonic del dia... me l'ha ofert la xarli, al vespre, al nàstic... que bé ho ha fet el moi... plasplasplas he afegit jo internament, i no era per la xilena del davanter camerunès...

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó.

Forza Xiquets. Som els millors!

Javi Cabron

Anònim ha dit...

jo,no se si els crios volien pujar o no,perke no estan amb la resta de la colla quan actuem.el ke si se es ke a uns quants els hi va anar molt be la caiguda al dos(un exemple de defensa al limit)per descartar el tres;a uns quants del tronc i a uns quants de la tècnica també.Indescriptible la imatge d´uns quants asseguts en rotllana fotent-se uns bons entrepans satisfets de la feina ben feta.si senyor!!!!.I DESPRES ENS VENDRAN FUM I A LA NOSTRE MARE.
ANIMS JERONI, EL DIUMENGE ESTAVES MOLT SOL A PLAÇA.
PD:Lo del dos es conya,per si algu no ho havia pillat

Arnau ha dit...

Penso que hi ha moltes coses que cal pensar, reflexionar, comentar, i entre tots seguir endavant, perque només ho farem nosaltres, no em d'esperar que una altre colla punxi, per nosaltres aixecarnos, ens hem d'aixecar sols, entre tots, amb la (GRAN) canalla com a bandera, i com a símbol de que si podem volem...

Tinc alguna cosa en ment, que potser valdria més comentar-la en petit comité en algun moment, i segur que amb el Ru ho farem, i... escolteu!!! que a vegades hi ha anys que no tens sort!!! però no hem d'oblidar que vam fer el 2d8f més matiner dels últims 6 anys!!! el 3d9f més matiner de la NOSTRA història!!! i a la plaça de les cols!!! que han entrat moltes camises noves aquest any!!!

Penso que tot i que ens ho mereixiem, no ho hem aconseguit, això ens ha de fer mes forts, el 3d9f no desapareix en la milèsima de segon fàtidica de la diada del dia 14, ni la bona feina feta amb el tronc del 5d8, ni aquella proveta de 4d9f... NO!!! tot això i segueix sent... i no em vull enrollar més... els discursos épics els deixo pel GRAN GURU MATALASSER ENRIC GUIM!!!

Ah, i no em acabat la temporada, ens queda la diada de la Colla!!!

Ànims Xiquets!!!

ELOI ha dit...

OK. Sembla clar, tal com dius, Roger, que no va ser la canalla els qui van parar l'intent de 3d9f. Ep! Amb això no vull dir que la decissió estigui mal presa (puc pensar que sí o que no) El veritable quid de la qüestió és perquè arribem a aquesta situació amb un panorama prometedor a més no poder, i com en quinze dies se t'estronca la feina feta I LA MOTIVACIÓ D'ALGUNS (aquí la varitable mare dels ous) En aquests moments penso que hi ha castellers a la tècnica i al tronc que van amb un parell de marxes menys que la gent de pinya (la plebe) Aquestes actituts han de quedar ben clares a començament de temporada. Si algú no hi vol anar, ho ha de fer saber i tots hem de saber a que atenir-nos.

De totes maneres, per mi, ahir ja es va començar malament i es va tancar el tema. Uns tenen la seva toria de que va fallar el tronc, altres de que l'anxaneta es va arriar tard, i jo puc pensar (o no) l'anterior, pero del que estic plenament convençut és de que el castell de sortida es va triar malament, amb una actuació tan definida com teniem.

Desde Sta. Tecla tinc la impressió que ens han tallat les ales. És fotut. Tots hem d'arrimar-nos, pero uns més que d'altres. Està clar.

Anònim ha dit...

No hi estic d'acord eloi, tothom en un moment determinat dóna la seva opinió (jo mateix a la plaça de braus ho vaig fer quan me la van demanar)i al final el qui decideix és un.
El que és irrefutable és que les dues acotxadores van dir que no i pot ser el que sobrava era la ronda de consultes, però el que hem de fer ara és espavilar-nos perquè no passi més: tenim que tenir-ne de canalla, més en quantitat i en mentalitat perquè de santes aix no n'hi ha cada any.
I això és feina de tots: l'anar als col·legis, ajudar als assaigs de canalla, a ls tallers que es montin a places, barris, pobles, etc, als que els rebran, als encarreghats que els han de preparar en torts els sentits, etc.
Però, no siguem bàsics eloi, saps perfectament que una temporada, els resultats, són fruit de tota una sèrie de petits detalls, i crec que al menys, per resultats, des de st. magí no els hem cuidat prou... però d'això se n'apren, i se n'ha d'aprendre, o es que tots vam nèixer ensenyats?, ho sento, jo tinc el record d'intents desmuntats de castells de 7 i mig en mitja temporada, i què?, en vaig/vam aprendre... al final, el que hem de reclamar, és que se n'aprenguin dels errors, i fer-ho en el nostre nivell actual, crec que és assumible per a tots, repeteixo, per a tots.
I sí, en el que estic d'acord és que la transmissió objectius - idees Tècnica-colla no ha funcionat del tot, la colla no som tontos, sabem perfectament que es fa en cada moment, però....tb se n'aprendrà, que ningú ho dubti,


joan, un que també es va equivocar, i molt

ELOI ha dit...

Si tu dius que la canalla ha decidit i el Roger diu que estaven enrabiats per que no anavem a totes...en què quedem, Joan?

Pero per tot el demés penso que estem bastant més d'acord del que vols fer entendre.

Veig algun topicazo recurrent ("hem d'aprendre dels errors") No et preocupis, no vull carregar obertamentament contra la tècnica, potser no m'he explicat prou quan el que volia deixar entreveure era que tenim algun problema molt més greu, que trascendeix el fet de si la tècnica ho ha fet bé o no, i és un problema endèmic de colla... Amb dedicació, motivació, orgull matalasser, soflames i arengues decimonòniques (blablabla) no s'arregla.

En definitiva, que tenim bons moments (pocs) i mals moments (la majoria) mani qui mani peti qui peti. Encara que uns ho han fet més bé d'altres, es clar, i n'hi ha algun que ho hagués enfonsat tot...ja s'entenem.

UN QUE TAMBÉ HA MANAT (MENYS) ES VA EQUIVOCAR (IGUAL O MÉS) I TÉ UNA LLEUGERA IDEA DEL QUE ES COU ALLÀ DINS.

ELOI ha dit...

Evidentment, dono tot el meu suport al Jeroni i al Roger. Faltaria. Està clar que al Roger li agrada escoltar opinions, i quan escribia el post era conscient de que aquesta polèmica podia sorgir.

ÀNIMUS

Anònim ha dit...

el meu suport és total, falta que ells s'assentin (tots), ho analitzin (tots) i treguin conclusions (tots)

el meu suport el seguiran tenint



joan

Arnau ha dit...

Potser, el que ha passat... i és una de les coses que penso que potser ens hem de plantejar, és que també hi ha hagut un cansament psicològic de les 2 acotxadores petites (si elles van ser les que van dir que no, que no ho se), des d'avans de sant magí anaven amb molta pressió, molts assajos, moltes proves, molts ulls posats en elles, i esperances, obviament esperances... el fet de començar tant forts, potser ens a condicionat el final de temporada... potser el fet de no pujar la Carla (la seva amiga) els hi ha fet perdre confiança... això és una cosa que l'equip de canalla ha de mirar, i treballar perque això no passi més, parlo sense saber el que realment va passar, pero s'ha apuntat a aquest fet, com un dels detonants per no donar la passeta que semblava que haviem de donar...

De tot s'apren, obviament, molts cops a la força, per tant, nem a ser "positius", a remar tots en una direcció, i segur que al final va tot com tots desitgem...

Ànims companys!!

Pd. no cal dir que la tècnica té el meu suport, oi?? (pel que es pugui pensar algú...)

Anònim ha dit...

No és el lloc ni el moment de donar solucions màgiques als mals de la colla, les coses les podem parlar al local amb serenor i decidir que es el que volem i com ho volem portar a terme.
No serveix de res raonar sobre pressions sobre la canalla o altres saraos, les coses no han sortit bé en aquesta ocasió, encara que es molt evident que falla quelcom des de fa temps i no s'hi ha posat remei; potser el 14/11 va despullar les nostres feblesses, però cal ser justos i recolzar la tasca de la tècnica, i esperonar-los a que sàpiguen portar a bon port la temporada.
Salut !

Manel, un dinosuare que també va manar ,( long time ago...).

oriol ha dit...

algu realment creu que despres del majestuos folre de 2 que vam fer erem capaços de lligar un BON folre de 3? algu realment es pensa que amb el poc gas que vam tenir al 2, podiem descarregar un senyor 3d9f?
algu creu que teniem q jugar perdre'ns un nen que fins al moment havia fet 3, sisi 3, castells de 8, i que l'any que ve ens pot donar moltes alegries?
algu te els nassos per a jutjar a dues nenes de 7 i 8 anys? au va

me'n cansare de dir-ho, ni abans erem tant bons ni ara som tant dolents, sembla ser que algu encara no se n'ha donat compta del que podia haver arribat a passar el 14/9, millor aixi realment, nomes de pensar-hi fa esgarrifança

apa, a tirar-vos a la jugular

ELOI ha dit...

Ep! Tranquil, Peiró petit.

Jo no he dit que la decissió de fer el 3d8 fos dolenta. OK?

I la jugular, més val que la vigilis el dia que ens hem de reunir tots. Els que no acostumen a escriure per aquí, aquell dia, segur que portaran els ullals ben afilats. M'explico? Per mi no pateixis. Es més, no descartis que vingui amb una bona estaca per ajudar-te.

Anònim ha dit...

1er. S'ha preparat correctament la canalla durant tot l'any o s'ha fet la feina en l'últim moment quan teniem l'aigua al coll?

2er. Ja sabem que la gent del tronc té molt poder de decisió sobre la tècnica. Han tingut totes les persones del tron mentalitat i actitut lluitadora per fer castells grans?


3er. Quina rel.lació hi ha entre un folre de 2d8 i un de 3d9 després que a l'assaig anterior es col.loquessin sisens sense cap tipus de dificultat? No sabem reconduir una diada important com era aquesta?

L'ambient que es vivia, els sms...ens feien pensar que al menny l'esperit al concurs seria de lluita. Lo que es va demostrar es que finalment ni raça matallassera, ni confiança, ni res de res.

Anònim ha dit...

Se que molts deuen ser els inconformistes com jo que creuran que es podia haver fet més el dia de la competició, però potser hagim de fer com la majoria i resignar-nos al que hem fet, així tots feliços i una colla feliç. O això creuen, clar. La colla en comptes de ser com una gran família, cada dia em sembla més una barreja composta per gent hipòcrita que et riuen a la cara i et massacren a posar-te verd d'esquenes, i gent que no te el valor suficient en els moments que la colla els necessita per tirar d'ella. Si seguim així, escoltant comentaris del plan que es van escoltar a la plaça de braus "con una piña así como vamos a hacer algo" o "que verguenza de piña". Clar, és comprensible que un tercer o quarts ho digui ja que ultimament estan més sobre la pinya que a la seva posició, pero que ho digui la gent que estava mirant, que no ve als assajos, i com a molt es posa al final per sortir a la foto em rebenta. Mentre seguim així i cadascú vagi a la seva bola, seguirem sent colla de 8/ 8 i mig, i tornarem a menjar merda com fa un temps. Així que, nois, de tots depen no sol del cap de colla (en tenim, però actua com a tal? Ha de ser ell el que ens uneixi i ens animi a ser cada dia més grans i portar-nos al màxim èxit possible. En el moment que deixem de ser petits grups per a ser un gran grup guanyarem quelcom. Fins aleshores xiquets, a tragar i posar bona cara, perqué, que vas a millorar?

Anònim ha dit...

Després del dia de rigor per tal de reflexionar i serenar els ànims exposaré les 3 o 4 idees de novato que vaig treure de la plaça de toros aquest diumenge.
Primera: No em va agradar que al caure algú del tronc espetés "vaya p... mier.. de pinya", la plebe com s'ha dit per aqui mereix un respecte, no serem de tronc pero sense una pinya que aguanti no se fan castells, i menys, castells folrats.
Segona: Tot i decebrem no haver tirat res més alt de 8 pisos, entenc la decissió i la comparteixo amb l'explicació que ha donat l'Oriol, no podiem perdre un altre membre de la canalla. Per tant, en aquest sentit, suport total a la tècnica. Tot i que en quant l'estratègia, percepció personal, crec que el 3 el tenim millor que el 2, potser hagués tirat a lo kamikaze el 3 en primera ronda (i segurament m'hauria equivocat). Malgrat tot, crec que ens vam quedar amb ganes de més.
Tercer: La temporada no ha anat com esperavem, sobretot despres de Sant Magí (l'error crec, rau en la pausa de 2 setmanes després de fer el 3d9f a la plaça de les cols, ens pensavem que allò ho fem sobrats, i cal, crec, treballar més aquest punt)
Quart: Una cosa positiva, el bon rotllo que hi havia per la pinya, tot i no assolir els objectius, va haver un ambient molt xuli allà (si més no, per on estava jo). Posar-nos a plorar, cabrejar-nos o culpar algú no és gens productiu i no arreglarà res del que ha passat.
Per acabar amb una altra cosa positiva, l'anxaneta que va baixar del 4d8 (crec que era el Moi, pero ja sabeu que jo pels noms soc bastant dolent) quan surt de la pinya treu la perla: "aleeee, que gran que és aquest castell!", em va fer escapar un somriure de "amb aquesta canalla arribarem lluny"... l'any que ve o quan estem realment preparats. Serem una colla gran, però per arribar-hi ens cal treballar molt la part psicològica, la motivació, i això és cosa de tots. Salut i bons castells, encara queda la diada de final de temporada! (seguiria escrivint, però ja seria això massa llarg), ja parlarem a l'assaig o quan podem)

ru ha dit...

com bé diu l'eloi, m'agrada sentir opinions (i compartir-les)... i tal i com ell afirma, ja era previsible alguna polèmica al voltant del concurs d'ahir...

ara bé, aquest bloc no preten destripar res ni ningú... si el tarannà és constructiu (com ho és el de la immensa majoria dels aquí participants) endavant... però si es busca la tensió i es fa (sobretot aquest punt és l'irritant) des del camuflatge còmode de l'anonimat, us he d'advertir que confoneu el concepte d'aquesta (MEVA) iniciativa a internet...

gràcies

Anònim ha dit...

Frede dixit:
Quart: Una cosa positiva, el bon rotllo que hi havia per la pinya, tot i no assolir els objectius, va haver un ambient molt xuli allà (si més no, per on estava jo). Posar-nos a plorar, cabrejar-nos o culpar algú no és gens productiu i no arreglarà res del que ha passat.

No comparteixo aquesta manera de passar dels problemes.
Per donar un simil em sembla igual a dir a que si despres d'un examen molt important que et va com el cul te'n vas de marxa. Em sembla que en aquells moments s'ha de mostrar respecte per la gent que es pren seriosament aixo dels castells i que van cada dimarts i cada divendres a l'assaig, per passars-ho be, es clar, però també peque son ambiciosos i volen guanyar o fer un gran paper a les diades importants.

Per lo demés ja vaig posar el meu comentari al post anterior del roger. Tots tenim la culpa de que la temporada hagi anat aixi, hem de ser més guanyadors i més professionals, a l'assaig i a les sortides importants (a la pinya tothom hi diu la seva durant el castell).
Heu vist els assajos de vilafranca i vella? Us imagineu que en percentatge de gent i hagues el xivarri del nostre local, l'assaig seria impossible...

Per que quedi clar jo defenso a la junta, crec que les pesones aprenem del errors.

Pomerol, un que no ha manat mai.

ELOI ha dit...

Vaja...o sigui que sí és veritat que un primera espasa que parla en castellà va rajar obertament de la pinya baixant del castell...MMMM...i què hem de fer amb aquest pajaru????? Perque estem d'acord que algo s'hauria de fer, no, companys?

Perdona Roger...si això ho consideres una destripada...pero està clar on rau un dels problemes. No cal esbombar més el tema, pero que cadascú interioritzi els seus pensaments sobre l'anècdota i que es digui quan toca i a on toca.

Anònim ha dit...

Companys, us sortiu de mare.
Que l'actuació no va anar com haguessim volgut, no es culpa ni del dia, ni del moment,ni del que es pugui dir des del tronc o des algun altre lloc; la sensació de que les coses no rutllaven ja feia dies que flotava a l'ambient i per tant una ferida a la que no li donem importància acaba infectant-se.
Així doncs, deixem les discussions pel ocal i centrem-nos a acabar dignament la temporada i quan aquesta estigui conclosa repassem que es el que volem, ara no toca.
És evident que no es poden obviar els problemes però cal tenir el cap fred per poder expressar-se amb serenitat i poder-ne treure actituds enriquidores, no volem Van Gaals a la colla , polemistes d'un quart d'hora, volem gent amb sacrifici i ganes de divertir-se fent castells.

Salut
Manel, el dinosaure.

Anònim ha dit...

Amen Manel!

Anònim ha dit...

Manel, totalment d'acord, ni és el lloc, ni el moment, ni sincerament el to.
No entenc que s'hi guanya dient segons quines coses aquí, és més crec que es fa un espectacle un xic grotesc tot i qué s'ha d'admetre que la colla dista molt ara de la colla de fa uns quants anys quan el diàleg hauria estat impossible.

joan

ELOI ha dit...

OK. Pero "ni tanto ni tan poco". Tanta cortina de fum a vegadas asfixia. Som-hi, senyors/res.

PD: SIEMPRE NEGATIFO NUNCA POSITIFO

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que les critiques sempre s'han d'agafar de manera constructiva, hi ha d'haver comunicació i aquests comentaris serveixen per alguna cosa més que per quedar bé o per mostrar errors.
Però tens raó jona, potser el to no es l'adequat.

Pomerol.

Anònim ha dit...

El que més m'agrada de la gent, és que quan es diu o s'escriu alguna cosa, i més, si pot resultar polèmica, es que signi amb el seu nom, el que és coneix vulgarment com el "donar la cara". Per tant els ximples poca pena- torrecollons que només tiren les merdes sota l'anonimat, ja us val!" Saber el que es equitatiu i no fer-ho, resideix aquí la covardia"." Parlar sense pensar, es com disparar sense apuntar" Això va per l'amic que diu no tenir cap de colla.
En quant al concurs, tantes persones, tantes opinions. "A brau passat tot el món en sap". Em quedo amb la frase de Jose Luis Borges "El dubte es un dels noms de la intel·ligència " acertades o no les decisions, qui lo sa? amb seguretat. " L'urgent generalment atempta contra el que és necessari" es tant horrible no haver tirat, tot i les ganes que teníem i m'incloc, el 3 de 9, jugant-nos la canalla?.El poder té la obligació de escollir però no la idonïetat i poder diví d'acertar,som humans,(aquest do només el té un que jo em sé) tot i que n'ha d'assumir les conseqüències.M'esgarrifen alguns comentaris apocalíptics i disgregadors que van campant per la xarxa, un bon company em va dir que els foros me'ls prenès a “cachondeo” però "quan el riu sona, aigua porta"..."Fes el bé i no miris a qui", companys! és la clau, necessitem més unitat que mai, no ens barallem entre nosaltres. L' Eloi parla d'un mal endèmic que encara no sé quin és i que sembla difícil de guarir, per tant recolzem-nos i "mullem-nos tots o la puta al riu".
“Oblidar lo dolent també és tenir memòria”, no siguem tant quisquillosos, home!Que la majoria dels que escrivim aquí, les hem vist de tots colors. Tenim dos orelles i una sola boca, escoltem més i parlem menys”( avui vaig de dites, tu). Salut i AMUNT XIQUETS!

Ruben Guim, 28 anys, amb carnet de conduir.

Anònim ha dit...

Después de leer un buen rato, todos los comentarios, me quedo algunas cosas:

El casteller novato, que me parece que tiene mucha razón.
Ahora más que nunca, tenemos estar con la técnica. Ellos son los que peor lo han pasado CON DIFERENCIA. La ilusión con la que han trabajado durante la temporada no se paga ni con el 3de9f del concurso.
Recuerdo imágenes de amigos de la técnica totalmente decepcionados y hundidos en las gradas. Recuerdo a mi cap de colla pidiéndonos que NO NOS FUERAMOS. Muy duro. Como nos íbamos a ir... Sólo faltaría eso! Tenemos que estar a las duras y a las maduras, y sobre todo TODOS A UNA.

Amunt Xiquets!

Javi Cabron, uno que no ha mandado, ni mandará, (ni tampoco en mi casa).

Gerard ha dit...

Estic d'acord amb molts dels que prenen un to constructiu en les seves opinions; evidentment no estic gens d'acord amb l'Oriol Peiró, i tampoc estic d'acord en que s'ha d'estar amb la Tècnica com un imperatiu moral (deixeu-me ser perfeccionista), amb qui s'ha d'estar és amb la Colla.
Jo només lamento, com l'Eloi, que si no podíem (com diu l'Oriol) fer el 3, per què el Roger escriu el post del 3 d'octubre, per què s'envia aquell sms divendres, per què fem tres proves de tres i lluitem per posar sisens, per què permetem el titular de l'especial del Diari i molts més per quès que voldria fer, i no he de fer.

Roger, al final, la mal anomenada "plebe" (i us demano que no s'utilitzi més aquesta denominació que només recolza als que ens infravaloren) només demanem lluita, i molts tenim la sensació que ja fa unes setmanes que qui ens ha de dirigir s'ha rendit en la batalla.

Ara si que sóc el Gerard (=sun germà). Que no us embauquin!

alaadéuqueplegodelafeina!

ru ha dit...

comento novament, i provaré d'explicar-me al gerard que s'adreça directament a mi...

comparteixo totalment les teves reflexions sobre estar/no estar amb la colla/tècnica i amb no-definir-nos als pinyerus (em deixeu que m'hi inclogui?) com a plebe...

ara bé, el que no puc compartir és la teva sensació de que la gent que gestiona la colla "fa setmanes que s'hagi rendit en la batalla"...

la única escomesa que vam decidir no lluitar fou la tercera ronda de festa major (i com totes les opinions entenc que pot ser criticable), però a partir d'aquella data, es van prendre les mesures per intentar donar el màxim en les successives ocasions, i parlo dels 2 assajos de santa tecla, de l'actuació de la patrona i dels quatre assajos posteriors fins al concurs... les decissions hauran estat més o menys encertades (al final qüestió d'opinions), però la voluntat d'anar al màxim s'ha vist al pati i a les places...

un bon exemple, i acabo, és el mateix botó que tu esmentes... "divendres lluitem per posar sisens", i jo afegeixo que els col·loquem... amb dues modificacions a baixos, dues a segons i dues a sisens... som els xiquets i és un luxe fer tot aquest seguit de canvis... i si finalment el 2d8f hagués estat reeixit i el "clima global" ens hagués empès (parlo de la colla, no de la tècnica)a plaça hagués debutat enxaneta i haguèssim forçat algunes peces de l'estructura bastant malferides... i tot per un somni comú, per la voluntat de lluitar...

ho sento, no crec que ens haguem rendit...

Arnau ha dit...

Si voleu que us digui la veritat... a mi no m'importa que ens diguin ni plebe, ni casteller "raso", ni el que vulguin... al final, els que guanyen les batalles, les revolucions són la plebe, el "rasos" i els que tenen l'esperança d'alguna cosa més...

Jo tinc ganes i esperança de l'any que ve sigui millor que aquest... que no ha estat dolent... em baixat el ritme al final d'una temporada que apuntava molt amunt...

potser em donat una passeta enrere... per donar-ne dos endavant??

El temps ho dirà... el que no quedaran seran les nostres ganes de seguir lluitan i seguir treballan!!! o no??

almenys que no diguin que el poble no respon!!!

Ànims companys!!!

Anònim ha dit...

L'Oriol diu:
"sembla ser que algu encara no se n'ha donat compta del que podia haver arribat a passar el 14/9, millor aixi realment, nomes de pensar-hi fa esgarrifança"

Penso que aquest és un dels problemes que hem patit. Què no sabem el que pot passar quan els castells cauen?
Doncs si, poden passar terribles accidents, però Oriol, i amb carinyu, tu com un dels responsables d'això, ho hauries de saber sense caler haver passat per aquest mal trángul. Potser d'aquesta manera s'hagués pogut gestionar millor el mal moment i la colla no se n'hagués ressentit tant.
Penso que la consequència de la caiguda del dia 14 ens/us va superar en excés.
Però bé, és el que hi ha.

Jordi

Gerard ha dit...

En tot cas, nois, potser més enllà de les opinions, i de la percepció dels fets, la nota més positiva és que en podem parlar sense pudor i a cara descoberta.

Per mi, el tema s'ha acaba aquí.