dilluns, 8 de setembre del 2014

termòmetre i perspectives!

enfrontem l’etapa final de les sortides del Gaià d’aquest estiu 2014... el camí iniciat a Altafulla i la Riera - i que té continuïtat a Ferran, finalitza a Torredembarra i aquest darrer cap de setmana a la Pobla de Montornès... enguany el botí s’ha fet especialment fructífer en aquest conjunt de diades (properes i estimades), que donen potència i ritme al nostre calendari entre Sant Joan i Santa Tecla.

a la Pobla hi arribem amb intencions d’elevar el llistó de les darreres temporades; mentre pretenem seguir la preparació de les setmanes que venen per davant.

si els castells fossin termòmetre de l’estat de la colla, no podríem evitar certa complaença; la manera de resoldre el dissabte ens injecta energia per enfrontar TOT el que se’ns ve a sobre en qüestió de dies!

trobàvem important dibuixar un 3d8 solvent... i és exactament això el que fem per encetar. L’alineació de sisens-dosos va enfrontar abans a plaça el de 9 que el de 8 i amb l’actuació intersetmanal i el magnífic tresdevuit de la Pobla sembla que per fi anem trobant la comoditat en l’encaix... la resta del castell flueix amb facilitat, bé!

després encarem el 5d8; l’evolució des de Torredembarra és molt clara, aconseguim ensenyar una gestió molt més serena dels detalls... els conflictes entre dreta i esquerra semblen dissipar-se i tota l’estructura en general funciona d’una manera molt més pausada... carreguem senzill (potser amb excessiva lentitud), descarreguem fluids, sense angúnies...


hi ha remodelacions importants a dosos (hi debuta a la rengla el més menut de l’equip) i la combinació de canalla i quints comença a assemblar-se al dinamisme que necessitem per si cal saltar endavant... tot just el tercer de l’any, però la inversió en aquestes setmanes després de Sant Magí encara ha de portar-nos una mica més enllà (30è descarregat de la història de la colla!!)...

pel final quedarà el 2d8f... el vestim altre cop sense agulla i amb les mans de les manilles acompanyades d’un cordonet addicional als laterals... ja de principi s’observen certes complicacions en l’encaix dels terços i el folre, passa que la velocitat i les maneres de la solució per dalt ofereixen sempre aquell punt de “ho salvarem tot”...


sembla, a vegades, que anem posant a prova la confiança de la colla envers el dos folrat generant-nos handicaps addicionals... si això va servint per enfortir cos i ment pel 2 GEgant, benvingut sigui.

enllestirem amb un magnífic pilar de sis, segon descarregat de l’any i alhora tercer de la setmana... ben treballat a sota, cada cop més engranat a dalt... la millor notícia és que l’hem assumit totalment com a part del repertori, toca invertir més i esperar!!

la colla hi troba a la Pobla castells sòlids que dibuixen perspectives de futur... caldrà seguir intensos, un parell d’assajos, DiadaNacional i FestaMajor...

S E T E M B R E!!! Som-hi!!

fotos de la Paula!

#gangmatalasser

#GEXT

#yeah!