dimecres, 19 d’agost del 2009

quina gran nit, la d'aquest dia...

passen llargues les dues de la nit...

agafar el cotxe (mig adormit) i a buscar canalleta... estem bé? estem enxufadíssims!... força feinetes prèvies, bat de sol a les cols... castells... amunt i avall... converses múltiples... recerca de genolls al folre, treball amb els crios sota la porxada... suor i satisfacció... convicció i sentiment... hi anem? anem-hi... brams i dances... records íntims, tanquem ferides... rematar la feina, buscar conclusions... aquests nens són la puta REÒSTIA amb patinet... aquesta colla la forma gent fantàstica.... ho haveu vist? ho hem tornat a fer!

passeig en equip, poques ganes de dinar, tornem-hi de passeig... semi-descans al local... orxateta onanista, xerrades diverses tot processonejant... pilars... més pilars... caminem amunt, xalem mirant fotos avall... se'ns hi fa molt tard a can matalasser...

i retirada a casa, amb la mai... piscina de mitjanit... sopar... una mica d'ordinador, una mica de bulma... el cervell totalment operatiu... bandarra, has xalat molt avui...

i ara, ru, hauries de dormir...


demà us n'explicaré unes quantes de coses (d'altra mena), m'he pres la llicència de deixar constància escrita del meu dia d'avui... tinc la sensació que el 14 de gener vinent (o el de l'any 2017) tindré tanta morrinya d'aquest moment que s'esgota que necessitaré recordar-me'n... sou tots molt macos!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Som matalassers!! I no ens para ningú!!

I reafirmo la sentencia de que tots són molt macos!!!

Visca els xiquets!!

Pep. (He dit a les hores que son!)

Jordi Sagués ha dit...

Moltes però que moltes felicitats!

mai ha dit...

19 d'agost de 2009,

punt i principi d'una nova era matalassera...




(maquíssims tots!!)

Anònim ha dit...

que macos que som!!

tutis

Anònim ha dit...

espereu-vos que em faig una paja!!!

Anònim ha dit...

Encara tinc l'aroma de chartreuse a la boca, els carrers mantenen l'olor a alfàbrega i em retrona pel cap el nostre himne de guerra..

..quan has dit que falta per Santa Tecla?

Anònim ha dit...

VOLEM EL QUATRE DE NOU AMB FOLRE JA!!!

I COMENÇAR A ASSAJAR MANILLES.

TARRAGONA MEREIX ÉSSER GAMMA EXTRA-

Pit i collons