diumenge, 2 de novembre de 2008

canallitis...

aquest és el vídeo que hem projectat al dinar de la colla...

la cosa va de canallitis... de la nostra gent menuda... prepareu els baberos... una molt bona manera d'acomiadar la temporada amb un petit somrís...la cosa l'han fet la mai i l'anna... gràcies al gerard, a la ju i al jordi cossetàniu que han fet possible la seva exhibició aquesta tarda... i poca cosa més a dir tinc jo...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

que em cau la llagrimeta...

Gràcies colla! el món sense vosaltres seria definitivament pitjor (una merda vaja!)

Leyre.

pd hauriem de començar a pensar a fer més vídeos d'aquests i penjar-los al web, que tothom pugui recordar sempre perque ens agrada mantenir TARRAGONA A RATLLA (/ES);D

Arnau ha dit...

A laa nostra estimada canalla... GRÀCIES!!!

Anònim ha dit...

Que tindrà la nostra canalla, que cada vegada q miro el video se'm cau la llagrimeta... Canallitis és poc el q tinc x aquests nens, i crec que ho comparteixo amb més d'un d nosaltres!!
Gràcies per deixar-me formar part d'ells.

Anna B, una de les super nenes!:P

Leyre ha dit...

tinc bloc i no puc visualitzar-lo! aixó és la pera! Roger algun suggeriment?

Anònim ha dit...

En tot cas dóna les gràcies al Jordi Ferré de Cossetània ja que l'ordinador era de l'empresa, jo només vaig acompanyar-lo a buscar-lo.

I per cert, m'encanta el vídeo de la canalla.
Ju

Anònim ha dit...

supernena!! malalta de canallitis!!què tindran, què tindran...

jo nomes volia dir gràcies tb a la mire i a la mitxi que em van deixar fotikos... :)

- no li passa a ningú que els dimarts i divendres li falta alguna cosa??? -

M.A. ha dit...

Simplement genial, ja ho vaig veure en directe, i no puc dir gaire cosa més, i a més a més ja sabeu que a mi la canalleta em torna boig, ho sigui q no puc dir garie cosa més, només una que crec que hi han moles fotos meves millors que la que s'ha posat, peruq eq hi farem, i ja que estem de crítica (sempre crítica sana) diré que crec que falta en aquest vídeo, crec que falta alguna imatge que va fer la nostre canalletas per la nostre estimada Santa Patrona, si senyors la que es va fer per Santa Tecla Petita, ja que és el dia més gra que está sentrat només per als més petits, dit això només puc dir que m'encanta el video.

Visca els Xiquets, i sobretot Els Xiquetets i Xiquetetes. continueu així i no defallirem

Anònim ha dit...

M'han comentat gent d'Altafulla que demà tenen un assaig important, de fet el darrer de la temporada i abans de Sant Martí, aquest diumenge.
Seria bo que els que puguéssim, anéssim aquest divendres a l'assaig, em sembla que és a les 9 o a les 9.30h i el diumenge a l'actuació , a la 1, a fotre-ls'hi un cop de mà.

Jbc ha dit...

L'assaig es divendres a les 9,30 al local, despres fan una mica de sopar, estaria be que tots els que poguessim anessim a donarlos-hi un cop de ma.

Gerard ha dit...

Sobre l'assaig d'Altafulla, ho dono per sabut.
Sobre el video, No hi ha paraules.
Ru,
jo tinc un dubte. Com coi has penjat el video? Perquè a mi m'han dit que si pesa més de 100mb no el pots pujar. Va explica-m'ho.

Per últim. Felicitats a tots per l'excel·lent Diada de Final de Temporada que ens vau fer gaudir. Us enyoraré.
Fins l'any vinent!!