dissabte, 13 de setembre de 2008

de cap a santa tecla... (i III)

ara sí que sí...

la particularitat d'aquest calendari (2008) tan capciós i atapeït i els bioritmes pròpis de la colla mateixa (aturar-nos una mica i marxar de vacances després de sant magí) ens han forçat a un sprint d'aquells estratosfèrics...

però ja hi som... "todo el pescao vendido"...

ahir, divendres, un assaig francament important, d'aquells on qui més qui menys dibuixa un bon somriure tot xerrant amb els companys...

i demà diumenge 14, a la plaça de la font, en la diadadelprimerdiumengedefestes tenim una oportunitat històrica... tornar a descarregar un castell de 9 ens posaria en un escenari acollonant (never seen before)...

mantenint els peus al terra, amb treball i mentalitat guanyadora, estem vivint un moment fonamental de la nostra història, demà s'hauria d'escriure una pàgina titolada CONFIRMACIÓ...

us demano que íntimament, acluqueu els ulls i deixeu fluir l'energia... ho hem d'aconseguir paios...

... i que el matalassers continui retronant per TGN...

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Alea jacta est, amén.
(La suerte está echada, así sea)

Será....

Anònim ha dit...

ànims xiquets!!!

Ara més que mai!!!

Anònim ha dit...

Jodeer!!!

Anònim ha dit...

Ei. Va cullons xiquets. Això no pot tallar les nostres expectatives ni frustrar el nostre treball. Ahir vam tenir mala sort. Els castells cauen, com diu el cap de colla, i ahir ens van jugar una mala pasada. Molt dolenta..però ho arreglarem. Amb treball i esforç. I paciència!!

ANIM XIQUETSSSSS

Anònim ha dit...

i tant que ho superarem, però aquesta temporada igual s'ha acabat una mica aviat. Ha estat una llàstima, però mentres ha durat ha estat de puta mare.

Ara toca que tothom es fiqui b, i llavors ja podrem pensar en tornar assolir els castells màxims de la nostra colla.

Sempre amunt!!

Anònim ha dit...

Això de que aquesta temporada s'ha acabat, no té sentit. Penseu que de fa un temps cap aqui el treball realitzat i l'entrada de gent nova a la colla ha provocat una progressió molt ascendent, és evident que el cop de la diada pot passar factura, però no se'n pot anar tot a cagar per una caiguda, la colla ha d'estar unida en aquest moment complicat.

El que s'ha de fer d'aqui al final de temporada es currar-s'ho més que mai, anar cada dimarts i cada divendres a l'assaig i no treure merda fins que no s'hagi acabat la temporada.

Amunt xiquets!!!

Pomerol.

Anònim ha dit...

no responguis pomerol, al tantu amb aquest anònim que no signa mai i que ha començat a deixar posts per aquí amb molta alegria...té pinta de troll (ja m'entens...)
respon només als post que s'identifiquin, a la resta ni putu cas (ho faig extensiu a la resta de companys que ens citem per ací de tant en tant) Roger ja decidirà que fer amb aquestes entrades.

ens veiem dimars al pati, allí ja parlarem del que convingui, i farem el que calgui.

aixó si, sempre I ARA MÉS QUE MAI ...AMUNT XIQUETS!!

lEYRE

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el Pomerol.
Ara més que mai hem de ser els XIQUETS en majúscula i demostrar el què valem, com ho hem estat fent durant els darrers anys. Tothom al pati a assajar i a constatar que una caiguda no ens trenca ni la temporada ni la moral. Anem a deixar clar qui som els Xiquets i que la mala sort no ens faci perdre la fortalesa.
AMUNT XIQUETS!!!!!
Judit

Anònim ha dit...

Vinga va ostres. Anem a per totes a les diades que resten!!
Queda peix per tallar!

Visca Xiquets!
Forza Xiquets!

Anònim ha dit...

Jo crec que ens va faltar força psicològica, no pot ser que els baietes descarreguin un 3d9f i naltros ens posem nerviosos com em va semblar percebre des d'on estava (sobretot sabent com tenim naltros el 3...). Tot i això crec que recuperar-nos dels mals físics serà tant fàcil (espero que més) com recuperar la mentalitat que teniem abans del 14. Sense oblidar-nos del que va passar a plaça i aprenent-ne les coses que no van anar tan bé com esperavem hem de continuar amb el mateix ritme d'assaig. El de divendres ho vam fer de puta mare, i hem de seguir al mateix ritme, polint el que calgui polir (si és que cal polir alguna cosa) i amb més concentració si pot ser. En fi, demà ens veiem a l'assaig i en podem seguir parlant. Salut i força xiquets!!!
Frede

Arnau ha dit...

Xecs, som els Xiquets, i em de demostrar qui som, i encara que haguem de baixar el nivell, el 3 el tenim, el 5 esta apunt de caramel i del 4 vam fer una prova genial divendres passat...

Pero de moment no renunciem a res, fins que no es demostri el contrari, seguirem lluitant per seguir sent la millor colla de tarragona!!!

Ànims Xiquets!!!!!

Anònim ha dit...

TOT ES "Energia positiva".
Anem a tope. Son la llet i tornarem a ser els millors.

Anònim ha dit...

Bones a tothom.

Ara és hora d'apretar les dents i ser més forts que mai.

Hem sigut, som i serem la Gran colla de la ciutat i m'atreveixo a dir del Món.

Que podem fer de més i de menys, però senyors, naltrus sempre farem Castells. Som la Gran colla, per una senzilla raó: nosaltres som les arrels de tot plegat. Som els que quan ens posem la camisa ratllada, aquesta ens fa sentir orgullosos i valents. Ens transporta a una felicitat incomparable.

Som els que aqueta propera SANTA TECLA, sortirem a plaça sabent el que hi ha, però que això ens farà més forts i indestructibles que mai. Perquè alçarem castells i només amb això ens ho passarem de culló de mico (llàstima que no tirem el 3 de 7 set aixecat per sota). Som els que no llençarem merda, perquè a toru passat és molt fàcil evitar-lo.

Som els que passi el que passi i peti qui peti, direm que la plaça és nostra, la nostra camisa no enganya a ningú, la nostra camisa no preten apropiar-se de l'Amparito Roca, ni del Diario Español, ni de l'Ajuntament... (i ara també de la nit?).

Res, venen temps difícils, però senyors, a pencar!!!

Salut, Avant i Amunt Xiquets!!!
Visca Santa Tecla!!!

Enric Ramon Guim i Domènech (persona i matalasser a morir)

Anònim ha dit...

Hola Enric,

això de persona ho hauríem de parlar una miqueta més

Jordi

Arnau ha dit...

Enric Guim for President!!!

Tornarem a vencer!!!

ELOI ha dit...

Henrik, ets l'ideòleg.

ELOI ha dit...

ETS EL PUTU AMU IDEÒLEG

Anònim ha dit...

Et puc assegurar que l'Enric és persona, bona persona i bon germà, No cal discutir res.Salut!
Ruben

Anònim ha dit...

En aquesta colla no n'hi ha cap que estigui sencer!!!

Amunt xiquets!

Pep Martí