diumenge, 13 de juliol del 2008

mecagonlaputa...

complex escriure ara... una mica de ràbia, una mica de frustració...

per passos... avui acabava un finde que havia de ser força important pels xiquets... comencem amb l'assaig de divendres... la voluntat és ajustar un bastant rodat 2d8f i deixar-lo preparat per al cap de setmana... i va resultar una molt bona prèvia, contents del volum de gent, però sobretot de les ganes i de la motivació de tots plegats... faraonet anuncia tripleta de 8 per altafulla (dissabte-tarda) i màximes intencions possibles per premià (diumenge)...

a partir d'ahí, la història se'ns torça...

primer, altafulla... el meteocat pronosticava que no tindríem oportunitat d'ensenyar el folre... i tate... ahir a mitja tarda, una espècie d'huracà estival travessa tarragona, plou a mars, diluvia... les avingudes baixen plenes de fang i merda... falta mitja hora per l'actuació i tenim la tempesta elèctrica a sobre mateix... mentre m'estava posant la roba de castells se'ns comença a inundar terrassa i menjador... hi anem igual, amb inconsciència, com qui no vol veure una relitat evident, tenim el dos folrat en ment, les ganes hi són... però la climatologia no vol... arribem allà, els de l'autobus esperant, un munt de cotxes a l'aguait... es suspèn o actuem? els telèfons no paren de sonar, però la pluja impossibilita qualsevol mena de resposta... a altafulla no hi haurà 3d8 ni 2d8f ni 4d8... mecagonlaputa_1...

tornem cap a casa, demà serà un altre dia, però la mala llet i el cop moral couen...

segon, premià, sincerament desconeixem el volum de la resposta de la gent, una incògnita després d'ahir... la intenció era portar-hi castells de 8... que es veiés clar que valoràvem (valorem) la plaça i la companyia... però el que no esperàvem és el que ha acabat passant... semblava que fòssim molts poquets 10 minuts abans de començar, obrim la diada amb el 2d7 i efectivament som els justos, el tifon de dissabte ens passa factura? hem tornat a l'habitual inapetència d'anar lluny de tarragona?... els castells de 8 no són viables per nosaltres mateixos... rebaixem les pretensions i la imatge de vic (actuació més allunyada, però més reeixida)... capgrossos s'apreta les clavijes de cara a la seva festa major i nosaltres acabem amb castells de 7 que utilitzem per provar algunes variants... la sensació és de cert desencís, collons que som els xiquets!!... mecagonlaputa_2...

altafulla figurava al calendari com el dia D (pre-santmagí) per pujar el primer folre... n'haurem de buscar un altre, perquè el 2 ja està per anar a plaça... el d'avui, a premià, perfecte... maria_cristina? pallaresos?... veurem... toca seguir treballant... però estem acumulant cert punt de mala sort... crec que tots plegats tenim la impressió que estem una mica millor a l'assaig que el que s'ha pogut demostrar a plaça... però tot arribarà, no plourà sempre!! (oi?)...

(incís gustatiu del ru) ja ho era, però m'hi ratifico, sóc superfan dels capgrossos, avui els hem ajudat a tancar rengles i laterals del castell de 9, i jo, personalment, m'he sentit orgullós de poder-los fotre un cop de mà... bravo per ells i per repetir castells límit a una setmana del seu primer dia-clau de l'any... a veure si em puc escapar a veure'ls per santes...

18 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia puta! sembla que haguem perdut un mes (encara que no es veritat, pero ho sembla)

mª cristina o pallaressos (quina dificil pregunta)

Anònim ha dit...

cagunlaputajoder!!!!!

Quina rabia!!!

Pero va!! s'ha d'intentar tirar abans de sant magí, així per sant magí ens preparem noves cosetes ;)

Per cert, si montem bé el tema de les Santes, m'animo a acompanyar-te!!!

em fa il·lusió veure una actuació gran!!;)

Arnau.

Anònim ha dit...

Una pregunta. Com es que els CV van fer un castell??

Anònim ha dit...

mª cristina!!!

Anònim ha dit...

jo no soc fan dels Capgossos

Capgròs al vent ha dit...

Agrair-te a tu i a als teus companys pel cop de ma donat per vosaltres a la diada d'avui a Premià. He sentit comentaris vostres que tenieu moltes ganes de ficar-vos a la pinya del 3d9f i no perquè siguem nosaltres els que el tiràvem, em feia l'efecte de que tenieu fam de castells amb folre. Suposo que amb la feina que segons dius tú que esteu fent als assajos els resultats vindràn desseguida. Ànims. Ah! i si us animeu per venir a la diada de Santes, sereu benvinguts.

Anònim ha dit...

hola!!

M'encantaria poder fer el dos de vuit a Mª Cristina, jo personalment crec que estem mes que preparats per fer-lo, pero depenem de tots, i vull dir que estem tots a plaça.

Anims xiquets a per Mª Cristina i a pel dos de vuit!!!!

Jordi P.

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

sincerament tenia ganes d'un 2d8f matalasser, des del meu blog us envio tot el meu suport, per aquest i altres castells.

una de la jove, si, de la jove xD

Anònim ha dit...

NO CAL POSAR-SE NERVIÓS, ARA TANT SOL S'HAN D'AJUSTAR LES DATES I PORTAR A PLAÇA EL QUE PORTEM TREBALLANT AMB GANES I EFICIÈNCIA AL PATI: VOTO PERPORTAR A Mª CISTINA LA TRIPLETA DE 8, PETI QUI PETI.
ENS HEM DE PODER DONAR EL "GUSTÀS" DE FER-LOS ABANS DE SANT MAGÍ.

SALUT !
MANEL

Alba Galan i Garcia ha dit...

Malgrat que no hagueu pogut ser més gent i intentar el tres de vuit, s'ha de reconèixer que heu estat un bon exemple. No tothom sap rebaixar les pretensions quan toca.

A veure si podem veure aquest dos abans de Sant Magí.

Ànims i salutacions des de Mataró.

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Ànims, la pluja i els castells no fan bona parella,en moments tristos cal demostrar que s'ès colla,queda molta temporada i qui de veritat hi creu pot aconseguir les seves fites.Castellers de Lleida a lluitat tres setmanes a diades llunyanes per a descarregar lo Pde6.
Gràcies per ajudar a les pinyes i si veniu a Santes passeu aviadet pel local et convido a pendre un esmorzar.Martí C.

ELOI ha dit...

El nou dia D ha de ser Els Pallaressos, amb Serrallo i Altafulla ajudant-nos en les pinyes. De totes maneres, no passa res. Podem arribar a St. Magí amb més de 1 nou objectiu a la cartera, perfectament assumibles pel nostre actual potencial.

Anònim ha dit...

Jo tiraria més cap a Pallaresos i cert jo tambe penso : "mecagunlaputa". és una llàstima degut a que estem tenint molts bons resultats als assaigos.

Laura

Anònim ha dit...

Jo crec que la diada per tirar el castell que tots tenim en ment ha de ser pallaresos, la diada a maria cristina no li veig possibilitats ja que ens acompanyen els de reus.
No obstant si arrivem a sant magi sense aquest castell no té perque influir en els nostres plans. En aquestes sortides importants es té que arriscar una mica (alguns em lapidaràn per dir això)

Salut i en veiem a l'assaig.

Pomerol

Anònim ha dit...

ostia puta algu ens esta fent la dansa de la pluja cuan naltros tenim actuacions

alla on anem portem els nuvols i la pluja amb naltros...

fot rabia perk no podem demostrar a plaça lo be k van els assajos al pati

pero bueno nou dia D a pallaresos!!

Raúl, graller


per cert aprofito per fer publicitat:

blog dels grallers dels xiquets de tarragona per veure els castells des d'un altre punt de vista, un punt de vista graller

http://tocmatalasser.blogspot.com

Anònim ha dit...

Jo tb aposto per Pallaressos:
2 divendres més per assajar a tope (tot i que està per tirar), no hi haurà cap baixa de canalla pels castells bàsics de 8, actuem amb Castellers d'Altafulla i Xiquets del Serrallo (amb tot el bon rollo que això comporta), i finalment, enguany és dissabte a la tarda, i això és molt important.

joan

Anònim ha dit...

Ostiaputaa!!

Amunt xiquets!!. que no decaigui, que ja sigui a Mª Cristina o als Pallaressos això ho tenim a un pas.

I a St. Magí arribarem amb la feina feta i demostrada, i un regal a la butxaca!!

Força xiquets!!

Anònim ha dit...

a pels pallaressos, llastima q estigui massa aprop de st magi